Відомий комік Юрій Великий відзняв пародію на нібито інтерв'ю Пригожина та Фархада.

На сторінці в Instagram Юрій Великий розмістив відео на якому зіграв пропагандиста та Пригожина, який виправдовується за злитий в мережі нейрозв'язок.

Юрій Великий. Фото: Instgaram
Юрій Великий. Фото: Instgaram

Пародія виникла після того, як в мережу "злили" розмову пригожина та Фархада, де вони обговорюють та критикують путіна та головні тези з розмови. Нагадаємо, нібито розмову пригожина було злито де він нещадно обкладає матами путіна та його спецоперацію.

Юрій Великий. Фото: Instgaram
Юрій Великий. Фото: Instgaram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Треба сказати, що Юрій Великий майже щотижня обирає найкращий "перл" не цілком адекватних сусідів та створює гумористичний шедевр.

Українці обожнюють творіння Юрія в коментарях зазвичай не буває пусто:

"Який ви неймовірно талановитий", "Ааааааа ну пародія на блаженного Бориска", "Як почав дивитися ваші відео від сміху вже прес підкачав, великий Вам Рахмет", "Юрко, ви не тільки Великий, ми мега мозок! Стільки гумору в одній людині, стільки ідей та акторських даних! Ви супер !!! 1000 оплесків!", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів. Фото: Instgaram
Скриншот коментарів. Фото: Instgaram

Нагадаємо, ми писали, що комік з "Кварталу 95" Юрій Великий показав бекстейдж Гіркіна з Лавровим: "У нього конячок більше"

Як повідомляв "Знай.ua" блискучий пародист з "Кварталу 95" Великий розповів про тривожну ситуацію в літаків в білорусі.

Також "Знай.ua" інформував, пародист із "Квартал 95" Юрій Великий показав, як лукашенко тролить путіна через рік провальної війни.