Відомий український телеведучий Юрій Горбунов показав, куди вирушив російський військовий корабель. Прибув туди, куди його й відправили.

Публікація на його сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує актуальну інформацію про війну в Україні, а також допомагає звичайним людям та волонтерам. Це дуже зараз важливо.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

Юрій Горбунов опублікував популярний в інтернеті ролик, на якому військовий корабель падає на російський Кремль у центрі Москви. Тим самим він руйнується і відбувається великий вибух.

Це все є продовженням популярного мема про російський військовий корабель. Фраза, яка стала символом початку війни.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Російський корабель прибув куди його послали і здійснив мрію мільйонів українців!! #російський корабельдин #standwithukraine #ua" - йдеться в повідомленні під постом.

Слід зазначити, що авторство цієї фрази належить легендарному захиснику острова Зміїний. Повернувся з полону додому. Про повернення прикордонника Романа Грибова розповів голова Черкаської ОДА Ігор Табурець.

"Мав честь вітати на Батьківщині нашого без перебільшення легендарного військового. Роман брав участь в обороні острова Зміїний" , - пише Табурець.

Нагадаємо, що Юрій Горбунов упевнений, що заслуговує на краще, як і Катя Осадча: "Як це довго".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча згадала модельне минуле без Горбунова, коли її задаровували квітами в Парижі: "Було приємно".

Також стало відомо, що Юрій Горбунов не побоявся диктатора путіна та накинувся на діда: "Наша віра в армію робить нас сильнішими".