Народна артистка України Наталія Могилевська продовжує їздити країною, радувати шанувальників своєю появою на різних культурних майданчиках, виступаючи зі спектаклями.

Наразі вона розповіла про те, що пересування між різними містами зараз відбувається практично завжди на поїзді. Вона звикла до таких "подорожей"... і їй навіть краще, ніж машиною.

Наталія Могилевська, фото Знай.ua
Наталія Могилевська, фото Знай.ua

Порівняння з літаками Могилевська уникла, просто згадавши, що пересування небом для України закрите вже більше року через повномасштабну війну.

"Наскільки красивими і затишними виглядають наші селища... Які пишні та дивовижні ліси. А які неймовірно красиві типові полтавські пейзажі! Поле і два тополі. Така різна і така неповторна наша країна! Ще як Крим повернемо, це буде взагалі щастя!", - пише Наталія Могилевська у публікації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

І саме через останню пропозицію актрисі та співачці "прилетіло", бо вона забула згадати Донбас.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

"Ще треба повернути Донецьк і Луганськ", "Так, ви маєте рацію, у нас місця красиві. А ми ж раніше не помічали цього. Багато хто рвуться до Європи, за океани", "А які ліси були на сході! Я бачила, була там. Гектари лісів", - пишуть користувачі в коментарях.

Наталія Могилевська, скріншот: Instagram
Наталія Могилевська, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Наталія Могилевська проговорилася про свій зв'язок із Дімою Монатиком: "У нього прилетіло кілька куль"

Як повідомляв "Знай.uа", Наташа Могилевська розплакалася через українців і похвалилася особистим "байрактором": "Незадоволення - це невігластво"

Знай.ua писав, Наталія Могилевська переконана, що Україна битиметься до останньої людини: "Стріляти до кінця"