Відома українська співачка, активний волонтер, блогер та щаслива мама трьох діток Катя Бужинська, яка буквально днями показала себе з величезним букетом весняних квітів, продовжує радувати своїх відданих шанувальників яскравими кадрами із зіркового життя.

Цього разу співачка вирішила ненадовго відкласти свої справи з різноманітними закордонними корпоративами та збиранням величезних географічних карт із дерева, у зірки дісталися руки до свого образу. Давайте подивимося, що з цього вийшло.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Бужинській у мережі Instagram.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram
Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

"Доброго дня...", — коротко і багатозначно підписала свіжий знімок Катерина Бужинська.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Віддані шанувальники можуть побачити свою зірку у яскравому червоному костюмі. Красива матуся давно не показувала себе в такому вбранні, особливо під чоловічу "двійку". Пшенична блондинка дуже впевнено дивиться в кадр, а ось чоловіки, якщо подивляться на це фото, просто втратить ар промови.

Усьому виною - дуже екстремальний вигляд у зоні декольте. Тут зірка перевершила саму себе і знялася у новому сеті без бюстгальтера. Ось на такий "ризик" готова піти Катя Бужинська, щоб її ніколи не забули шанувальники.

Нагадаємо, чарівна Катя Бужинська несподівано записалася в гейші, блондинка змусила чоловіків упускати слинки.

Раніше повідомлялося, біла пантера Катя Бужинська вмостилася серед екзотичних красенів: тваринна пристрасть.

Також, "Робить жінку красивою": пишна красуня Катя Бужинська показала, як українкам зробити м'які місця ще більше.