З початку повномасштабної війни українці розчарувалися у багатьох знаменитостях.

На таких як Ані Лорак, Таїсія Повалія, Яна Соломко, Ганна Асті, Джиган та інші ми впевнено поставили хрест. Олег Винник, Влад Яма, Потап викликають багато питань. Але є й ті, хто нас приємно здивував: Світлана Лобода, Ваня Дорн, Макс Барських, Тарас Тополя, Даніель Салем...

Зараз же йтиметься про тих "проміжних", вчинки яких не розуміють навіть їхні зіркові друзі та колеги. Нещодавно чоловік Каті Осадчої та екс-ведучий ранкового телешоу "Підйом" Юра Горбунов дав інтерв'ю Славі Дьоміну. Там чоловіки поговорили про друга Горбунова Олега Винника та про "бюйця маямського ТРО" Влада Яму. І якщо перший взагалі зник із радарів, то хореограф "подає ознаки життя", які називає благодійністю.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

"Найбільше за час війни мене, мабуть, розчарував Влад Яма чи Олег Винник. Я не знаю, де він і що з ним. Хоча ми друзі. Просто це все треба було якось пояснити. Так не можна зникати. Я намагався йому дзвонити , але він трубку не бере, а ти не будеш 100 разів дзвонити.Я думаю, що треба було якось інакше це зробити.Я навіть не скажу, що вони мене розчарували, вони мене здивували. якось це мало бути інакше" , - висловився Горбунов в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Телеведучий вважає, що Яма більше не повернеться до України і, швидше за все, планує будувати життя у США.

"Думаю, що Влад Яма не повернеться до України. Я взагалі не знаю, як люди ставитимуться до наших колег, які в такій ситуації. Мені здається, що люди у нас хороші, вони пробачать. Війна зазвичай оголює якісь наші нерви, ну і як ти можеш говорити Владу він правий чи він не правий? З погляду громадянської позиції – може й ні, а з точки захисту сім'ї та власної персони – мабуть, так… Зрозуміти його можна, але вчинив би так я? Ні" - сказав Горбунов.

@slavadomin

В кому з відомих чоловіків розчарувався Юрій Горбунов #славаплюс

♬ оригинальный звук - Слава Дьомін

Нагадаємо, що легенда "Танці зі зірками" Влад Яма звернувся до росіян словами великих: "Говорю не про окремі вибухи".

Раніше ми повідомляли, що Юрій Горбунов подарував українцям насолоду - Кремль розвалився на частини: "Здійснив мрію мільйонів".