Популярна українська модель, співачка, волонтер, ведуча розважального кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва, яка нещодавно спокусила чоловіків джинсовим міні, вирішила на особливих правах прокоментувати те, що відбувається в сучасній українській поп-музиці.

Даша Астаф'єва різко висловилася щодо "шароварщини". Цього разу йдеться про той контент, який негативно впливає на нашу українську культуру. Зокрема, під рознос потрапила композиція Юлія Лущинська із піснею "Гопак".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Даші Астаф'євої у мережі Instagram.

Storeis Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram
Storeis Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

"Одному радію, що ця вся х*ета як швидко з'являється, так і швидко зникає", - зазначила Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Також Даша у своїй новій історії відзначила відео від "Центру протидії дезінформації", в якому українцям зрозуміло пояснили, що таке шароварщина, і яку шкоду вона завдає всім нам.

Вся шароварщина активно розвивалася ще з часів СРСР. Тоді українську культуру хотіли зобразити примітивною та відсталою — щоб здавалося, що у нас є лише сало, горілка, шаровари, калина та вареники.

Юлія Лущинська, скріншот: TikTok
Юлія Лущинська, скріншот: TikTok

"Справжнє, українське, нікуди не подіється. Тому що воно рідне та вивчене. Його хочеться берегти та примножувати", — додала співачка.

Варто також нагадати нашим читачам, що українська співачка та учасниця "Х-фактора" Юлія Лущинська стривожила багатьох українців своєю новою піснею "Гопак". М'яко кажучи, вона не здобула великого успіху, а точніше, провалилася з ганьбою.

Але нещодавно Юлія Лущинська вирішила піти далі і "законектуватися" з не менш скандальним виконавцем Русланом Ханумаком, якого захейтіли за пісню "Дика дичка". Після невдачі він навіть публічно заявив, що йде з української сцени.

Нагадаємо, "Кожна клітка чекала...": Даша Астаф'єва спокусила чоловіків джинсовим міні, всі секрети назовні.

Раніше повідомлялося, відому ведучу Анжеліку Рудницьку, яка активно допомагала армії, звинуватили у несплаті податків: "Люди про це не чули".

Також, "Без зайвих слів...": прикраса для Playboy Даша Астаф'єва виявилася босоніж біля стінки, назад шляху немає.