Знаменита українська виконавиця Світлана Лобода вразила яскравим образом, що нагадує ляльку "Барбі" та поділилася зі слухачами простою порадою. Про це вона написала у своїй публікації в соціальній мережі instagram.

Світлана Лобода активно займається волонтерською діяльністю та продовжує розвивати свою творчість. Наприклад, нещодавно вона представила свій новий альбом, який знайшов як своїх шанувальників, так і противників. Водночас вона не забуває спілкуватися з фанатами у соцмережі.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Світлана Лобода вразила слухачів яскравим роликом, на якому постала в ніжно-рожевому вбранні, яке чимось нагадує образ "Барбі". Співачка виконала уривок пісні з нового альбому та дала невелику пораду шанувальникам.

"Іноді потрібно просто віддатися весні, сонцю та гарному настрою... Нехай "Грінго" допоможе вам у цьому", - підписала ролик знаменитість.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Неймовірна жінка… І я пишаюся, що ви Українка", "Чудова і чарівна", "Розумничка, як завжди на висоті", - написали в коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, "Болюче питання": Світлана Лобода розповіла, чому обрала Україну, але продовжує співати російською.

Також наш портал інформував, Світлана Лобода задонатила блогерці Раміні Есхакзай на дрони 100 тисяч грн: "Несподівано та показово".

Крім того, ми писали, екссолістка гурту YUKO Юлія Юрина звинуватила Полякову, Лободу, Трінчер та інших сучасних співаків: "Скурвлювання..."