Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі, а також продовжує проявляти активність в Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь частенько балує аудиторію розважальними відео із собою у головній ролі, і цей раз не став винятком. Ведуча вирішила показати "магію" перевтілення, якої досягла за допомогою переходу, проте кінцевий результат все ж таки здивував. Із сонної мухи вона за один "чих" стала екстравагантною лялькою "Барбі".

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з відео
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з відео

Для зйомок шоу артистка вже приміряла різні перуки, тож вирішила згадати минуле. На відео вона позувала з довгим волоссям рожевого кольору, а з одягу обрала коротеньку сукню з коміксами.

Шанувальники не могли не помітити, як Лебідь йде довге волосся, нехай це навіть перука. Також деякі оцінили "магію чхання", а один із фанатів зізнався, що обіймав уві сні ведучу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Христина, ви мені снилися, уві сні я вас обіймав", "Цікаво у Вас колись було довге волосся в коли саме? Вам дуже пасує", - написали користувачі.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що Олену-Крістину Лебідь з "Аферисти в сітях" знайшли у шафі з малечею: "Вона її глушить"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь з розплющеним обличчям показала, як Розенко над нею жартує: "Як завжди"

Також портал Знай.ua писав, що наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь дісталася кулемета через росіян: "Душа вимагає"