Учасниця проєкту "Ліга сміху", зірка "Жіночий квартал" та актриса Тетяна Песик здивувала перетворенням на героїню знаменитого серіалу від Netflix - Венздей Аддамс. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Таня Песик регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками, показуючи, що відбувається у її творчому та особистому житті. На цей раз вона поділилася фото зі зйомок нового сезону "Ліги сміху".

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

На кадрі Таня Песик позує в образі Венздей Аддамс - у схожій перуці та вбранні. Поруч із нею її колега Віктор Гевко, який перетворився на батька героїні.

"Наша з "VIP Тернопіль" версія Wednesday", - підписала кадр зірка.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Реакція шанувальників не змусила довго чекати і багатьом перетворення актриси припало до душі.

"Дивились! Дякую за приємні емоції", "Як дві краплі води", "Танюша все було круто. Ти справжня Венсдей", "Прекрасний ефір! Офігенні жарти, дуже зворушливі пісні. То сміялися, то плакали. Ви найкращі, як завжди найкращі "Адамси теж у своєму роді VIP", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару в образі "поганої дівчинки" розбурхала українців: "Фантастична".

Також наш портал інформував, красуня з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук спокусливо оголила плечі та "загіпнотизувала" зоною декольте: "Дуже красиві".

Крім того, ми писали, відьмочка Тетяна Песик поділилася рецептом зілля, яке зіб'є з ніг навіть коня: "Цікаво, правда?"