На весіллі гості гадали, скільки ще триватиме шлюб Олі Полякової, а зараз, майже двадцять років спільного життя, вона стверджує, що вікова різниця не заважає справжньому коханню.

Олі Поляковій було 23 роки, коли її чоловік Вадим Буряковський закохався в неї, він же був у віці 40 років. Попри те, що всі їхні знайомі вважали, що молода дружина покине бізнесмена, пара довела, що кохання може перемогти будь-які перешкоди.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

“У мене з чоловіком різниця у віці 16 років. Йому всі казали: "Вона тебе кине. Що ти робиш?" Зараз усі ці люди – вони просто у шоці, що ми 20 років живемо… На нашому весіллі всі шепталися: "Ну що, давайте ставки ставити, на скільки це буде", – шокувала зізнанням Оля Полякова.

У їхніх відносинах все ще є деякі проблеми — Вадим не терпить істерики та сльози Олі та часто кричить на неї замість того, щоб підтримати.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Попри це, Оля Полякова щаслива, що вони разом і довели, що велика різниця у віці не є проблемою, коли є справжнє кохання.

Оля Полякова з чоловіком, фото з Instagram
Оля Полякова з чоловіком, фото з Instagram

"Мій чоловік не може бачити, як я ридаю. Замість того, щоб дати мені підтримку, він не просто йде, він спочатку на мене кричить: "Скільки можна". Його це бісить, він не може це витримувати", – поділилася Оля Полякова.

Раніше ми розповідали: Що потрібно обов'язково зробити у Страсний понеділок

Нагадуємо: У рамках програми Президента: Держекоінспекція передала близько 500 саджанців Дубів Шевченка

Також: Андрій Золотарьов розповів, як навіть лукашенко поламав плани путіна