Відома виконавиця, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто викладає будь-які публікації у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Зараз жінка вирішила "розкритися" перед публікою, розповівши про сімейне життя, поділившись домашньою фотографією, на якій постали її діти та маленький песик.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Крім цього, Анастасія Приходько не посоромилася назвати, до кого з них відчуває сильнішу прихильність.

"Хочу сказати, що любов до дочки. Вона одна, до сина інша! Чому в мене так, я не знаю, але коли я бачу своїх синів, то прямий розтікаюся як масло і нічого не можу зробити! Особливо коли вони мене обліплюють, щось хочуть і посміхаються!", - пише співачка.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

На якому видно старшу доньку Нанну, яка розслаблено лежить на дивані, занурившись у світ свого телефону. Тим часом її молодший брат Лука сидить поруч, задумливо дивлячись у вікно, а поруч із ними спокійно спить собака.

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

Після цього Анастасія Приходько заявила, що виділяти когось із дітей не можна... і вона з самого початку готова до гнівних коментарів щодо цього питання. Бо малечу треба любити однаково.

"Я скажу відверто! Лука мій світ! Він найулюбленіший мій малюк! Життя моє! Мій кисень, вітер, сонце! Та останнє кохання на планеті! А у вас як з дітьми? Є улюбленці, або бешкетники", - зізналася жінка.

Нагадаємо, Анастасія Приходько плакала ночами і боялася ще до війни, але новий чоловік все змінив: "Я люблю тебе, Лука"

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько зраділа коньяку на свято з чоловіком: "Жарти жартами, а вдома у нас маленькі діти"

Знай.uа писав, Анастасія Приходько зізналася, як через "свиней" їй не дали "дихати": "Мої думки ви знаєте"