Нещодавно ми вже писали кілька новин, що стосуються інтерв'ю, яке Юрій Горбунов дав Славі Дьоміну на Youtube.

Під час спілкування вони обговорили безліч речей, включаючи кризу середнього віку, політичні амбіції, про заняття йогою, трансформування стосунків із Катею Осадчою та чоловіків, які виїхали з України під час повномасштабної війни.

Горбунов та Винник, фото із соцмереж
Горбунов та Винник, фото із соцмереж

Це, зокрема, торкнулося Олега Винника, Влада Ями. Юрій Горбунов не зрозумів їхнього вчинку, проте не засуджує їх. І після цього чоловік трохи розкрився і розповів, що є в українському шоу-бізнесі людина, яка просто не має нормально контактувати з телеведучим.

— У мене взагалі в житті мало людей, з якими маю погані стосунки. Є в мене одна людина в українському шоу-бізнесі, з якою у мене чомусь, як не дивно, не складаються стосунки. Я тобі не можу назвати ім'я.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

— Це дівчина чи хлопець?

— Це дівчина. Але це відбувається через її дурість.

— Її ім'я на чотири літери?

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

— Це ти про Тіну? Ні, у мене з нею чудові стосунки.

Тому те, ким є ця людина, залишається загадкою.

Нагадаємо, зірка ранкового шоу "Підйом" Юра Горбунов опустив Влада Яму за його втечу в "майамське ТРО": "Люди вибачать, але..."

Як повідомляв "Знай.uа", Юрія Горбунова розчарував мовчазний Олег Винник і Влад Яма, який "втік" під час війни: "Не можна зникати"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов подарував українцям насолоду - Кремль розвалився на частини: "Здійснив мрію мільйонів"