Відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA та ведуча шоу "Зірковий шлях" Даша Астаф'єва активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram і частенько посвячує фанатів у найвідвертіші подробиці життя, за яким стежить понад 600 тисяч людей.

Даша Астаф'єва показала дивовижні фотографії зі свого відпочинку у засніжених Карпатах. Вона купалася в снігу, бачила миленьких овець, ловила рибу, а також просто насолоджувалася читанням книги в затишку та тиші.

Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва
Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва

"Вдруге з початку пекла поїхала, щоб трішки відновитися, пожити. Це Карпати. Тут добре.. але іноді гучне - лякає, а місцеві не розуміють. Тут тихо і спокійно. Не хочеться новини, та бути на сторожі. Тут все пофіг", - поділилася вона.

Також у пості ведуча зазначила, що просте питання "Як ти?" став повсякденністю для українців за рік війни. Вона назвала, скільки сенсів має ця фраза, яка в деяких випадках навіть може бути останньою, що скаже близька людина.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Купила гумовики за триста гривень, радію як дитина! Розумієте? Бо тепер, скрізь можу йти)Але то так, бо треба. Щоб повернутися і знов працювати і наближати разом з усіма своїми перемогу! Жити", - додала Даша.

Нагадаємо, "Х*єта швидко зникає...": Даша Астаф'єва підняла на сміх "шароварщину", пісні "Гопак" теж прилетіло

Раніше ми писали про те, що "Кожна клітка чекала...": Даша Астаф'єва спокусила чоловіків джинсовим міні, всі секрети назовні

Як повідомляв Знай.ua, Даша Астаф'єва тонко натякнула на товстий розмір: "Йди сюди, я тобі дещо покажу..."