Відомий український виконавець Віталій Козловський радує свою велику аудиторію не лише музичною творчістю, а й яскравими публікаціями у соцмережі Instagram. Під час війни він також активно підтримує земляків та бійців.

В Україну після тривалих морозів та дощів нарешті увірвалася весна. Тепла та погода дозволяє розгулятися та насолодитися природою, чим і зайнявся Віталій Козловський.

Скріншот із Instagram, Віталій Козловський
Скріншот із Instagram, Віталій Козловський

Артист розмістив фотографію, де позує буквально на яскраво-зеленому кущику. Він замріяно розмістив свою голову на "живій" подушці.

Під публікацію він також підібрав власний трек під назвою "Мала, танцюй", яку випустив у 2021 році. Вона була приурочена до Дня всіх закоханих, а співак вклав у трек велике значення про те, що в кожній жінці живе маленька дівчинка, яка мріє про кохання.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Шанувальники подякували Козловському за творчість і таку зворушливу пісню, а Україні побажали якнайшвидшої перемоги над російськими окупантами. Дехто зізнався, що навіть заплакав через пісню.

"Слухаючи, отримуєш велике задоволення! Чарівний голос! 🙏🙌", "👏 Любимо Вас!!!!! Бережи Вас Боже!!!!! !!! 🙌❤️❤️" - написали користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/vkozlovsky_music/
Коментарі - instagram.com/vkozlovsky_music/

Коментарі - instagram.com/vkozlovsky_music/
Коментарі - instagram.com/vkozlovsky_music/

Раніше ми писали про те, що Віталій Козловський розповів, яку істину відкрив для себе після поїздки на фронт: "Безглуздо нити"

Також портал Знай.ua писав, що Віталій Козловський випробував на собі нелегку працю ЗСУ та розсмішив українців: "Не твоє, краще співай"

Як повідомляв Знай.ua, Віталій Козловський насолодився "серенадою" від Юрія Ткача прямо посеред жвавої вулиці: "Звучить добре"