Знайомство сталося на корпоративній вечірці, де Оля виступала для гостей як талановита і приваблива незнайомка.

Вадим, який був одним з гостей, запропонував співачці приєднатися до столу, і вона швидко стала душею компанії своїм гумором та чарівною особистістю.

Згодом між ними розгорнулася романтична історія, яка призвела до створення сім'ї. Хоча знайомство відбулося у не дуже звичний спосіб, Оля не жаліє про свої вчинки та вважає, що все в житті відбувається за певною метою. Зараз вони разом з чоловіком щасливо живуть та виховують дітей.

Оля Полякова. Фото: скриншот Youtube
Оля Полякова. Фото: скриншот Youtube

Колись Оля Полякова настійливо вимагала від Вадима, щоб він розійшовся зі своєю дружиною, якщо хоче бути з нею. Вона повідомила, що не готова бути з кимось, хто не може прийняти рішення про розлучення. З усім тим, варто зазначити, що колишня дружина Вадима Буряковського була згодна на розлучення, адже у пари не було дітей, тому цей процес пройшов досить швидко та безболісно. За словами Олі Полякової, до того моменту, поки Вадим Буряковський не вирішив розлучитися зі своєю дружиною, між ними не відбувалося нічого серйозного.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Незабаром після розлучення Вадима Буряковського з колишньою дружиною, Оля Полякова дізналася, що вагітна. Це було особливо важливо для Вадима, який тривалий час мріяв про дітей, але не мав такої можливості. Їх короткий роман приніс їм не тільки любов, а й дарував сина Машу, яка стала для Вадима найбільшим даром долі.

Пара з Вадимом Буряковським не звертає уваги на різницю віку, хоча багато хто попереджав чоловіка, що Оля Полякова збанкрутує його та залишить, але ці обурення не зупинили Вадима від того, щоб почати стосунки зі знаменитою співачкою. У своєму інтерв'ю з Машею Єфросініною, Оля зазначила, що була не тільки перспективною дружиною для бізнесмена, але й може досягати успіху, багатства та незалежності самостійно. Хоча у шлюбі виникали кризи, співачка підтверджує, що вони з чоловіком знаходять спільну мову і переживають непрості життєві ситуації разом.

Раніше ми розповідали: Оля Полякова дозволила українцям як слід її "посмакувати" на очах у доньки Маші

Нагадаємо: Хто з дітей знаменитостей потрапив під шквал хейту під час війни

Також: Податок на квартиру в Україні, нові правила видачі повісток та як треба "смакувати" Олю Полякову