Учасниця проєкту "Ліга сміху", зірка "Жіночого кварталу" та актриса Тетяна Песик показала, як це бути заможним українцем у 2023 році. Відповідний ролик вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Таня Песик активно займається волонтерством та їздить у тури разом із командою, але знаходить час і для спілкування з шанувальниками. У соцмережі вона часто публікує кадри з особистого життя та яскраві кадри з роботи. На цей раз актриса поділилася роликом, на якому показала, що таке розкішне життя у 2023 році.

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

Так, Таня Песик приїхала до села до своєї мами та виявила у будинку справжній "скарб". Вона відкрила холодильник і показала, що він вщерть забитий яйцями. З огляду на ціни на них це цілий стан. Зірка показала, що яйцями усіяна практично вся кухня і зізналася, що не очікувала побачити таку розкіш.

Сторіс Тані Песик. Фото: скрін instagram stories
Сторіс Тані Песик. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Я чесно була трохи шокована. Я не була готова побачити стільки багатства. Це розрив", - зазначила актриса.

Зірка "Ліги сміху" пожартувала, що її мама досить забезпечена жінка, адже такими багатствами похваляються не багато українців.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару в образі "поганої дівчинки" розбурхала українців: "Фантастична".

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Таня Песік перетворилася на Венздей Аддамс і довела українців до істерики: "Як дві краплі".

Крім того, ми писали, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" віддала шану Кузьмі Скрябіну і довела українців до сліз: "Пісня стала знаковою".