Стало відомо, що слідчий комітет РФ отримав звернення із необхідністю перевірки Крістіни Орбакайте та її старшого сина Микити Преснякова... нібито через те, що вони донатили на ЗСУ.

Заявники паралельно до цього вимагають конфіскації квартири співачки в центрі столиці, переданої їй від Алли Пугачової. Можливо, вони дуже образилися на вихід Орбакайте на сцену з Ігорем Ніколаєвим у синьо-жовтих костюмах.

Ігор Ніколаєв та Христина Орбакайте, кадр з виступу
Ігор Ніколаєв та Христина Орбакайте, кадр з виступу

"Асоціація вирішила, що Крістіна Едмундівна недостатньо патріотична — живе у США, зайняла хитку позицію після 24 лютого і в РФ їздить лише набігами, щоб заробити грошей. А на сцені виступає у кольорах українського прапора", - повідомляє пропагандистський Mash.

А ще, як виявилося, Микита Пресняков успішно уникнув мобілізації та виїхав до США, отримавши там ПМП.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Якщо підозри підтвердяться щодо донатів на ЗСУ, заявники вимагають конфіскації 105-метрової квартири, переданої Пугачовій Орбакайте в 2014 році. Якоїсь миті вони, швидше за все, скажуть - правда це чи ні.

Наприклад, зовсім недавно Сергій Притула та інші українці "подякували" Ані Лорак та Таїсію Повалій за те, що вони, виступаючи в РФ, все одно продовжують підтримувати Україну та нашу армію "тихими" благодійними внесками.

Нагадаємо, Ігор Ніколаєв у лікарні з інфарктом: життя висить на волосині

Як повідомляв "Знай.uа", Алла Пугачова зізналася, як зробила аборт і ледь не померла: "Апендицит, нагноєння, пухлина в грудях"

Знай.ua писав, Орбакайте і Миколаїв стали ізгоями на росії через свої вбрання: "Паскуди"