Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала у серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати" показала себе у майці-сіточці без білизни. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал підтримує контакт із шанувальниками та регулярно радує їх кадрами з особистого життя, а також ділиться різними думками, переживаннями та новинами. На цей раз вона вирішила вразити кадрами з нової фотосесії.

Анна Кошмал. Фото: Instagram
Анна Кошмал. Фото: Instagram

Так, Анна Кошмал позує у спокусливій майці-сіточці, яку ніяк не можна назвати елементом одягу.

Анна Кошмал. Фото: instagram.com/smorkovkina
Анна Кошмал. Фото: instagram.com/smorkovkina

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Під ці "ниточки" зірка не одягла бюстгальтер, але прикрила пікантні частини тіла руками.

Несподіваний образ зірки викликав непідробне захоплення українців, зокрема краса актриси вразила Тараса Цимбалюка, відомого по серіалу "Кріпосна".

"Ого", "Красуня", "Пожежа", "Викликайте пожежників", "Як завжди, неймовірна!", "Це вау", - написали у коментарях під фото.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" вигнулась кішечкою і зізналася, чим рятується: "5 важливих правил".

Також наш портал інформував, Анна Кошмал зі "Сватів" роздяглася на камеру і втерла носа Ксенії Мішиній: "Все пристойно, але розбурхує".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Папіка" Олеся Жураковська розповіла про акторів-українців, "закоханих" у путіна: "В одному гуртожитку".