Відома українська хореографиня, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року та щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у Instagram, де за нею стежить близько 350 тисяч людей.

Ілона Гвоздьова показала зворушливе відео з молодшим сином, який зараз живе у бабусею з дідусем через війну та сімейні обставини. Артистка раніше зізнавалася, що дуже сумує за хлопчиком і важко переживає розлуку. У той же час старша донька проживає з нею та чоловіком у заміському будинку.

Ілона Гвоздєва з сином, кадр з відео
Ілона Гвоздєва з сином, кадр з відео

Незважаючи на почуття Ілони, користувачі соцмережі все ж таки висловили свою негативну думку. За їхніми словами, танцівниця ледь не покинула свого сина, і бачитися з ним так рідко – це ненормально.

Також деякі зазначили, що хлопчик на відео поводиться відсторонено і розглядає будинок так, ніби вперше до нього прийшов. Гвоздьову навіть звинуватили в тому, що вона побачилася з сином лише заради фотосесії, а потім відправила назад до батьків у село.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Не знаю, якщо чесно це якось дивно, дитина все розглядає, все нове для нього, як і мама, блін гроші це класно, але дитина повинна бути поруч і на першому місці", "На відео видно, що син відсторонений, рукою ніби захищається... бажаю вам щоб якнайшвидше до вас дійшло, що діти маленькі лише один раз", - написали Ілоні.

Коментарі - instagram.com/ilonagvozdeva/
Коментарі - instagram.com/ilonagvozdeva/

Коментарі - instagram.com/ilonagvozdeva/
Коментарі - instagram.com/ilonagvozdeva/

Артистка поки що ніяк не відреагувала на докори підписників, але відео та коментарі не видалила.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танці зі зірками" розповіла про злочин Тані Денисової: "Це була найкоротша в історії..."

Раніше ми писали про те, що легенда "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова втратила найрідніше через путіна: "Ми жили і нікого не чіпали"

Як повідомляв Знай.ua, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" розповіла про труднощі в сім'ї та зірвалася на українців: "Досить цькувати"