Знаменита виконавиця Оля Полякова навчила українок розкішно виглядати, навіть якщо немає грошей на догляд за собою. Секретом краси вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова активно веде свою сторінку у соцмережі та регулярно ділиться з шанувальниками новими фото, новинами з життя та творчості, а також іншим цікавим контентом.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

На цей раз Оля Полякова вирішила розкрити свій секрет краси, який не вимагає жодних витрат. Вона показала 20-хвилинний самомасаж для обличчя та зазначила, що якщо його регулярно робити, то через пару місяців результат дуже здивує.

Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Багато хто пише мені, що можна виглядати круто тільки коли є багато грошей! Повірте якщо ви будете цей масаж робити хоча б через день, через 2 місяці вас не взнають сусіди, і почнуть липнути друзі вашого сина", - зазначила співачка.

Українки подякували зірці за корисну пораду.

"Клас, супер!!! Тільки трошки б не так швидко, щоб запам'ятати", "Дякую, зберегла. Дякую за нагадування, що в будь-якій ситуації можна робити щось для себе", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, хто "замовив" Ані Лорак і змусив втекти до Росії: "Хотіла бути королевою №1".

Також наш портал інформував, "40-річна баба каже, що вона була маленька": Оля Полякова рознесла інтерв'ю зрадниці Лорак та порадила забувати.

Крім того, ми писали, "Його це бісить": Полякова розповіла про стосунки з чоловіком, який набагато старший за неї.