Відомий хореограф та суддя шоу "Танці зі зірками" Влад Яма виїхав за межі України ще на початку війни, що викликало хвилю дикого обурення серед земляків. Через рік ситуація не змінилася, його, як і раніше, завалюють хейтом.

Влад Яма намагається "реабілітуватися" в очах українців, бере участь у благодійних заходах на користь країни, але це не дає очікуваних результатів. Бурхливу реакцію викликало навіть його звичайне фото із Майамі.

"Все колись закінчується", - написав він.

Скріншот із Instagram, Влад Яма
Скріншот із Instagram, Влад Яма

Невідомо, що артист мав на увазі. Може, припинення війни чи хейту на його адресу, але з другим йому "допомогли" українці. Публікація Влада зацікавила розлючених користувачів, тому вони не поскупилися на негатив.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Однак танцюрист вкотре почистив усі погані коментарі, щоб не було навіть натяку на те, як його засуджують співвітчизники. Робить це він регулярно, але все ж таки не встигає вчасно.

"Ганд**, пі**р позорний, не хочеш у ЗСУ послужити", "Прізвище не відповідає вам. Більше підходить Дно", "Гроші закінчилися?", - написали артисту.

Коментарі - instagram.com/vladyama_official/
Коментарі - instagram.com/vladyama_official/

Коментарі - instagram.com/vladyama_official/
Коментарі - instagram.com/vladyama_official/

Раніше ми писали про те, що Влад Яма намагається бути корисним, але закриває "роти" незадоволеним українцям: "Можна бути патріотом і в Америці"

Як повідомляв Знай.ua, Юрія Горбунова розчарував мовчазний Олег Винник і Влад Яма, який "втік" під час війни: "Не можна зникати"

Також портал Знай.ua писав, що зірка ранкового шоу "Підйом" Юра Горбунов опустив Влада Яму за його втечу до "майамського ТРО": "Люди вибачать, але..."