Популярна українська співачка Аліна Гросу поділилася яскравим кадром із США та розповіла, що нового у її житті. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу перебуває у США, куди поїхала вчитися та вдосконалити свої навички. Останнім часом вона не часто радує шанувальників новими публікаціями, але перервала мовчання та розповіла, що відбувається у її житті.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Так, Аліна Гросу поділилася знімком, на якому позує на тлі величезних пагорбів у стильній і вельми відвертій блузі з відкритим декольте. Артистка зазначила, що поринула в роботу та навчання, тому рідше з'являється у соцмережах, але пообіцяла виправитися.

Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Що вдієш, блогер з мене так собі, у непростий час мені звичніше мало було з'являтися в мережах, більше працювати, допомагати і я стаю трохи інтровертом. Постараюся це виправити", - сказала співачка.

Зірка розповіла, що активно займається благодійністю, але гроші не збирає, а допомагає коштами, які сама й заробляє. Також планує запис пісні та зйомки нового кліпу.

Шанувальники були раді, що улюблена артистка вийшла на зв'язок та засипали її компліментами.

"Неймовірно чарівна. Аліночка будь щаслива", "Алінаааа, привіти сумувала за тобою, красуня", "Надзвичайно чарівна", "Яка красуня", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Аліна Гросу похвалилася зустріччю з голлівудським красенем: після такого про Полянського і не згадаєш.

Також наш портал інформував, Оля Полякова поділилася з українками своїм секретом краси: "Через 2 місяці вас не впізнають сусіди".

Крім того, ми писали, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала нову себе: "Вирішувалась на це багато років".