Популярна українська акторка, зірка серіалу "Папік" та улюблениця хлопців команди "Ліги сміху" із Запоріжжя Дар'я Петрожицька, яка нещодавно кардинально змінила свій образ на пшеничну блондинку, продовжує дивувати фанатів яскравими думками та промовистими кадрами.

Цього разу Дар'я Петрожицька вирішила поділитися "мудрістю дня" про те, що робити з мокрою головою, якщо вдома немає опалення, але на вулиці все ще дуже прохолодно.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Дар'ї Петрожицької у мережі Instagram.

Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram
Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram

"Скільки не мотиляй головою, якщо в хаті холодно, то вона не висихає... Я не здуріла, просто сушу волосся", - поділилася з фанатами Дарія Петрожицька.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram
Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram

Також можна побачити, що Дар'я почала крутити головою в різні боки під композицію гурту System of a Down. Ось така цікава ідея для тих, хто не знав, як можна висушити своє довге волосся. Звичайно, потрібно робити все з обережністю, або якщо є проблеми зі здоров'ям, то краще взагалі не робити!

Дар'я Петрожицька, скріншот: Instagram
Дар'я Петрожицька, скріншот: Instagram

Деякі люди, особливо в такий міжсезонний період, коли вдома немає опалення, запасаються теплим одягом, гріють кімнати за допомогою кухні – взагалі круто, коли квартира-студія.

Також деякі люди гріються за допомогою фена, якщо трохи шкода грошей на обігрівачі чи кондиціонери. Звичайно, тепло буде вже зовсім скоро, а гроші ніхто не поверне.

Нагадаємо, мокра Анна Сагайдачна з "Фортечної" у прозорій білизні показала, яка вона гаряча штучка: "Тигриця".

Раніше повідомлялося, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала нову себе: "Вирішувалась на це багато років".

Також, зірка серіалів "Папік" та "Слуга народу" Стас Боклан розповів про спілкування з російськими колегами: "Совість заросла хріном".