Дмитро Комаров - найвідоміший журналіст та творець шоу "Світ навиворіт" і, від початку повномасштабної війни, український воєнкор.

24 лютого 2023 року на телеканалі "1+1" вийшов документальний фільм чоловіка, записаний у різних областях нашої країни під час російського вторгнення.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

Наразі він заявив, що до нього багато разів зверталися після прем'єри з одним питанням – чи є щось, що залишилося за кадром. Наприклад, після зйомок телепроекту "Світ навиворіт", де він із оператором їздить різними країнами світу, у них залишається ще дуже багато матеріалу.

"З проектом "Рік" зовсім інакше. Кадри та особливо інтерв'ю, зняті під час війни, мають особливу цінність. Їх не можна залишати на полицях. Тим більше – інтерв'ю з найвпливовішими військовими керівниками країни. Кожне їх слово назавжди змальовується історія", - пише Дмитро Комаров.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"
Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"

Він заявив, що саме завдяки таким матеріалам нашим нащадкам та документалістам випаде шанс вивчити цей дуже страшний період в українській історії. Тому незабаром він покаже всі повні інтерв'ю, які не увійшли до проекту.

Нагадаємо, Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" мало не розбився, ганяючи дорогами "без гальм": "До 100 км на годину"

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Комаров пробрався на базу російських окупантів: "Свинарник такий, що..."

Знай.ua писав, Дмитро Комаров вистояв після нападу росіян, українці "відбивали", як могли: "Ми не сваримося. Ми разом"