Популярна українська співачка, волонтер, яка веде кулінарне шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва, яка нещодавно в Карпатах дізналася про вагітність, вперше зізналася про проблеми зі здоров'ям. Зірка зазнає труднощів через травму, яка не дає можливості нормально співати.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю Даші Астаф'євій для YouTube-каналу "Розмова".

Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube
Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube

Даша Астаф'єва нещодавно дізналася від свого медика про наслідки перенесеної нею тяжкої операції, коли їй пошкодили нерв.

"Мені дуже складно повертатися до того, чим я займалася. По-перше, у мене фізично немає можливості... Я була у лікаря, і мені під час операції пошкодили нерв, який знаходиться біля зв'язок, і я не можу співати. І я також розгублена. "Я не знаю, про що співати. Веселитись і робити хайп на тому, що в нашій країні біда? Я не можу", - зізналася вона.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Попри це Даша Астаф'єва сподівається, що зможе відновитися та повернути голос.

Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube
Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube

"Я весь ранок проплакала. Це дуже складна історія. Я мала піти до лікаря ще рік тому, і вже нічого не можна зробити. Дуже складна терапія та відновлення. Це також пов'язано зі стресом. Складно говорити про це. Є надія, що я відновлюся" і зможу співати.Я знову пішла на вокал і зрозуміла, що не можу робити те, що раніше могла.Мені робили операцію, я могла померти і в цьому стані я підписала документ, що лікарі не несуть відповідальності за те, що можуть зашкодити моїм зв'язкам "Коли ти вмираєш, ти підписуєш який завгодно документ...", - поділилася вона.

Зірка, крім іншого, також розповіла, як днями її знайомий запропонував їй виступити для російських футболістів.

"Мені вчора зателефонував мій знайомий і сказав, що російські футболісти пропонують тобі виступити, але не в Росії, а в Туреччині. Чесно кажучи, я була приголомшена, що людина, яка живе в Україні, може таке пропонувати на повному серйозі. Я не знала". , що можна додуматися таке пропонувати. Адже це зараз злочин", - розповіла зірка.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва знайшла в Україні місце, де їй на все пофіг: "Трохи відновитися, пожити".

Раніше повідомлялося, Даша Астаф'єва у Карпатах дізналася про вагітність: "Здається, що це назавжди...".

Також, "Х*єта швидко зникає...": Даша Астаф'єва підняла на сміх "шароварщину", пісні "Гопак" теж прилетіло.