Дмитро Комаров - найвідоміший журналіст та творець шоу "Світ навиворіт" і, від початку повномасштабної війни, український воєнкор.

Наразі він поділився фотографіями села Новосілки, яке знаходиться прямо на кордоні з Білоруссю, біля річки Дніпро, Чернігівська область. На знімку журналіст майже до пояса у воді.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Така повінь востаннє була 10 років тому. Що стосується саме цього району – води стає менше щогодини. ДСНС на всюдиходах і човнах розвозить продукти і воду. Досі є вулиці, де води – до пояса "Природа показує свою силу і міць. Люди можуть тільки пристосовуватися до таких явищ - щось змінити неможливо", - заявляє Дмитро Комаров.

А потім він зізнався, що його дуже вразили люди. Тим більше, ті, у кого затопило двір... усі вони, за словами Дмитра, позитивно налаштовані. Ніхто з нас навіть не сумнівається, що згодом усе в нас буде добре. Закінчиться повномасштабна війна та всі біди. Знайдеться вихід із будь-якої ситуації.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

У Instagram під такою ж публікацією зібралося дуже багато скривджених росіян. Особливо любителів московських попів та УПЦ МП.

Нагадаємо, Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" зізнався, що залишилося за кадром фільму про війну: "Їх не можна..."

Як повідомляв "Знай.uа", Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" мало не розбився, ганяючи дорогами "без гальм": "До 100 км на годину"

Знай.uа писав, Дмитро Комаров пробрався на базу російських окупантів: "Свинарник такий, що..."