Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських вже відновилася після своїх проблем із голосовими зв'язками та вирушила у великий тур українськими містами. Вона розміщує фото та відео з кожного концерту, а дорогою з Луцька у Рівне навіть встигла заїхати до шпиталю до бійців, які проходять реабілітацію та лікування, щоб підтримати їх.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Ми дізналися, що проходячи реабілітацію, деякі хлопці малюють картини та займаються творчістю, тому вирішили привезти фарби і усе необхідне для малювання та художні книги для їх бібліотеки", - поділилася Каменських.

Також артистка вкотре висловила глибоку подяку за все, що роблять військові для України. Вона наголосила, що саме вони дають простим людям можливість жити у безпеці. Також на опублікованому відео можна помітити, як Настя співає для бійців та самостійно садить дерева.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мені було дуже приємно та хвилююче провести час разом з ними. Щоразу, коли мене запрошують на такі події підтримати морально наших бійців, я кажу, що справжня підтримка та неймовірна мотивація - це вони, їх мужність, стійкість та сила духу", - додала Настя.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських "затесалася" серед гарячих латинських чоловіків і згадала про Україну: "Не уявляєте, наскільки важливо"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських показала, яку страшну "штуковину" їй засунули в рот і жалібно "заскиглила": "Щодня"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських розповіла, як "лікується" самотністю та схвилювала шанувальників: "Де Потап?"