Популярний телеведучий, актор та учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов поділився атмосферним фото маленького сина.

Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує актуальну інформацію про події в Україні та ділиться сімейними кадрами.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

Він показав фото маленького сина Максима, який стояв на багажнику пікапа. Крім того, на спинці можна побачити портрет Степана Бандери, і маленька дитина дивиться з нею в одному напрямку.

"🎼Максік наш - Бандера. Катерина - мати!..🎼" - йдеться у повідомленні під постом. Єгор Крутоголов переробив популярну пісню під новий лад.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До речі, судячи з номерів на автомобілі, знаходилася тоді родина у Великій Британії, куди вирушили одразу після початку війни. Батько сімейства залишився в Україні, де допомагає нашим воїнам і волонтерам побороти російських окупантів.

У чоловіка два сини - Лев 2010 року народження, а також герой цієї фотографії Максим - 2019 року народження. Разом із дружиною вони з 2016 року.

Нагадаємо, що Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" образив собаку: "Куди той Марченко до неї". Тварина загорнули в хустку, а на ніс начепили окуляри. Собака покірно лишається в образі.

Раніше ми повідомляли, що Єгор Крутоголов із "Дизель Шоу" розповів, як не вірив у війну і зненавидів росіян: "Тепер українською".

Також стало відомо, що Євген Сморигін "облизав" зрадницю з "Дизель шоу", яка втекла до Білорусі: "Сонечко".