Голлівудські зірки роками дотримувалися досить незвичайних дієт, щоб виглядати якнайкраще, але печиво можна взяти в буквальному значенні.

Оса з "Месників" Мішель Пфайффер каже, що колись їй промила мізки група, яка вважала, що людям для виживання потрібні лише повітря та світло, а їжа та вода не потрібні.

Надзвичайно красива і незворушна на екрані, важко уявити, що зірка була втягнута в "культ" Нью Ейдж на початку 1980-х. Але 65-річна актриса-наслідувач зізналася, що її примушувала "дуже впливова" пара, яка практикувала бретаріанство.

Хоча Голлівуд може бути синонімом особливих режимів харчування, щоб залишатися стрункою, її посадили на дієту, якої ніхто не може дотримуватися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Мішель, якій 29 квітня виповнилося 65 років, сказала The Hollywood Reporter: "Було багато виносу мозку та промивання мозку" .

Зірці «Обличчя зі шрамом» навіть сказали, що їжа викликає "сильнішу залежність, ніж героїн ", і що можна жити вічно завдяки енергії в повітрі та сонячних променях.

Вона практикувала своє жорстке голодування та містицизм, щоб залишатися стрункою та розширювати свій духовний кругозір. Мішель відвідувала неназвану пару тричі на тиждень, викидаючи натомість великі гроші.

Вона сказала The Times: "Я не жила з ними, але я була там багато, і вони завжди говорили мені, що мені потрібно приїжджати ще. Мені доводилося платити за весь час, що я була там, так що це було дуже виснажливим з фінансовою точки зору".

Її головною метою було стати повною бретаріанкою, все глибше і глибше занурюючись у химерну секту. Щоразу, коли у Мішель виникали швидкоплинні сумніви або вона хотіла піти, пара переконувала її залишитися, стверджуючи, що без них вона помре.

Будь то сліпа удача чи вдалий поворот долі, вона була врятована, коли зустріла свого майбутнього чоловіка Пітера Хортона. Актор і режисер знявся 1980 року в комедії "Серіал" про культ Церкви Об'єднання преподобного Муна Сон Мен. Він запросив її на зустріч зі справжнім культовим депрограмістом і "колишнім муні", де вона вислухала про психологічні маніпуляції, що відбуваються.

Нагадаємо, що фанатам Marvel показали моторошну аварію Джеремі Реннера: світ мало не втратив Клінта Бартона з "Месників".

Раніше ми повідомляли, що серіал "Таємне вторгнення" від Marvel втілив усі бажання українців: Москва палає, росіяни біжать.