Відома українська співачка Наталія Могилевська поділилася незвичайним рецептом весняного салату.

Про свої гастрономічні уподобання Наталія Могилевська розповіла на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Знаменита співачка розповіла, що в неї вже у дворі розцвіли фіалки та багато іншої зелені. Що цікаво, Могилевська любить робити з них весняні салати, які дуже корисні та багаті на вітаміни. Тому і зараз вона вирішила не втрачати нагоди зарядитися вітамінами і приготувати особливий весняний салат.

Для вітамінного салату за рецептом Наталії Могилевської потрібно лише два інгредієнти: кульбаби та фіалки. Знаменитість переконана, що така страва - криниця корисних елементів і вітамінів.

Вінок з кульбаб, фото Pixabay
Вінок з кульбаб, фото Pixabay

"У мене у дворі виросли фіалки. Це дивовижні ласощі! І сьогодні ми нарізали салат з кульбаб і фіалок. Тут просто безліч вітамінів, адже недарма корінь слова "страви" - "трави"! Кульбаба, яглиця, кропива, подорожник, молоде листя та квіти плодових дерев — все це також можна використовувати у приготуванні їжі. Сама їм — і всім рекомендую!",-відмітила Наталя Могилевська.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скрін зі сторінки Наталі Могилевської
Скрін зі сторінки Наталі Могилевської

Нагадаємо, що строга та красива Наталія Могилевська приміряла парадний мундир.

Раніше ми повідомляли, що Наталя Могилевська захотіла повернути Крим, але забула за Донбас і їй "прилетіло": "Рвоться за океани".

Також стало відомо, що Наталя Могилевська розплакалася через українців та похвалилася особистим "байрактором".