Український співак Артем Пивоваров займається сольною та досить успішною кар'єрою, а під час війни регулярно влаштовує благодійні концерти, щоб допомогти землякам.

Артем Пивоваров поповнив свій авторський проект під назвою "Твої вірші, мої ноти" ще однією роботою з легендарним гуртом Quest Pistols, який знову возз'єднався під час війни. Артисти записали неймовірну пісню на вірш поета.

Quest Pistols, фото з вільних джерел
Quest Pistols, фото з вільних джерел

"Григорій Чупринка, на мою думку, один з найромантичніших поетів свого часу. Він оригінально мислив, що вирізняло його з-поміж інших, вмів мальовничо й метафорично характеризувати ті чи інші події у відносинах. Пісня «Очі» має простий і зрозумілий сенс. Іноді, зустрівши когось, нам навіть не потрібно нічого казати. Достатньо глянути одне одному в очі, щоб зрозуміти все без слів", - написав Артем про прем'єру пісні.

За традицією, кліп зняли у чорно-білих кольорах, а акцент зробили саме на очах. У ньому можна побачити самого Пивоварова, а також гурт у повному складі – Антона Савлєпова, Костянтина Боровського та Микиту Горюка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що Пивоваров вже співав у рамках свого проекту з alyona alyona, Настею Каменською, Надею Дорофєєвою та іншими артистами.

Раніше ми писали про те, що Артем Пивоваров грубо "віджав" у фаната телефон на концерті: "Я злодій, погана людина"

Як повідомляв Знай.ua, Артем Пивоваров навчив Машу Єфросинину розваги для людей, яким уже за 30: "Маньячела"