Камалія – відома українська виконавиця, мама прекрасних дочок – Арабелли та Мірабелли – та колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура.

У соціальній мережі Instagram вона ж виклала кілька публікацій після того, як розірвала шлюб із чоловіком, з яким пробула у шлюбі довгі роки. Але все те, що з'являється у профілі, з кожним днем ​​змушує задуматися про те, невже зірковій парі вдалося помиритися і відмовитися від розлучення.

Камалія, скріншот: YouTube
Камалія, скріншот: YouTube

Артистка Камалія нарешті змогла зустрітися зі своїми дочками - Арабеллою та Мірабеллою, а також з чоловіком Мохаммадом Захуром.

Довгий час зіркова мама не бачила своїх дітей через роботу, а дівчата були зайняті навчанням у Лондоні, Великобританія. Тому з першої нагоди сім'я вирішила провести час разом і вирушила до кінотеатру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Камалія поділилася фотографією зі своїм чоловіком та дочками. Вони вирішили сходити на новий мультфільм, створений за мотивами культової гри "Маріо".

"Новий спосіб відсвяткувати перший день травня. Як же я скучила за вами", - заявила Камалія.

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

"Камалія, вас поряд не вистачає... навіть ваш чоловік без вас якийсь тьмяний", "На фото тато такий гордий дочок, Камалії не вистачає, але це ж тимчасово", - пишуть користувачі в коментарях .

Нагадаємо, Камалія зізналася, що діти після розставання з мільярдером поїхали до Захура: "Ми не чекатимемо"

Як повідомляв "Знай.uа", Камалія несподівано возз'єдналася із Захуром, після заяв про розлучення: "Знову разом"

Знай.uа писав, Камалія стривожила фанатів тяжкою хворобою, артистка називає себе кулькою: "Не можу це показати..."