Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару зворушливо привітала свого обранця з Великобританії на ім'я Ріс із днем ​​народження, а також показала численній аудиторії нарізку їхніх спільних знімків. Практично на кожному з них парочка посміхається і випромінює щастя.

Сопонару з хлопцем, фото Instagram
Сопонару з хлопцем, фото Instagram

"Дякую за те, що ти є! Ти розумний, вродливий, добрий, щедрий і це ще не всі твої чесноти ♥️ Нехай життя дарує тільки приємні сюрпризи! А я буду поруч, щоб їх розділити) ЛУБЛУ" , - написала артистка.

Армія фанатів теж з радістю привітала Ріса та побажала йому безліч приємностей. Про свято не забули й колеги Сопонару із "Жіночого кварталу" - Марта Адамчук та Катерина Нікітіна.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Варто зазначити, що знаменитість вступила у відносини з Рісом через рік після того, як розійшлася ще з одним британцем. Чоловік обіймає посаду в одній компанії, яка виробляє біологічно активні добавки. Також він ще до знайомства з артисткою жив у Києві, а зараз вони разом люблять та підтримують Україну.

Нагадаємо, зірка"Жіночого кварталу" Ірина Сопонару спокусливо покрутила зоною декольте, українці обімліли: "Сісі зробила?"

Раніше ми писали про те, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару в образі "поганої дівчинки" розбурхала українців: "Фантастична"