Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко назвала свою найбільшу мрію.

Зірка хоче, щоб Україна перемогла, і її коханий чоловік Андрій Федінчик повернувся додому. Про це знаменита актриса написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Денисенко та Федінчик, фото Instagram
Денисенко та Федінчик, фото Instagram

Наталка Денисенко поделилась с украинцами милым снимком цветущих деревьев и процитировала один из куплетов Гимна Сечевых Стрельцов - "Червона калина": "…не хилися, червона калино, маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, маєш вільний рід".

Зірка також зізналася, що дуже чекає на закінчення війни. Вона мріє, щоб її коханий чоловік повернувся додому до своєї родини, а Україна здобула перемогу.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я дуже хочу, щоб війна закінчилася і мій чоловік повернувся додому живий і здоровий... Але я розумію, що кінець війни для мене - це щоб Україна перемогла! І за це треба платити... Щодня ми всі платимо цю страшну ціну... Знаєте, всі мої бажання мають силу збуватись... Так, після нашої перемоги та процвітання українського народу, кожен російський на планеті, заплатить за наші страждання в сто кратному розмірі, КОЖНИЙ!!!!", - підсумувала вона.

Скрін з Іnstagram Наталки Денисенко
Скрін з Іnstagram Наталки Денисенко

Нагадаємо, що колега Ксенії Мішиної Наталка Денисенко розповіла, хто в Україні не знає про війну: "Цей урок буде засвоєний нами".

Раніше ми повідомляли, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" зізналася, що знала про війну заздалегідь: "Ми просто все втечемо до іншої країни".

Також стало відомо, що Наталка Денисенко порушила заборону, щоб зробити приємне чоловікові Федінчику із ЗСУ: "Передати у відрядження".