Відомий український актор та зірка популярного серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк назвав дві книги, які має прочитати кожен українець.

Про це Тарас Цимбалюк написав на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube
Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube

На думку знаменитого актора кожен має прочитати книги англійського письменника Джорджа Орвелла "1984" та "Колгосп тварин". Тарас Цимбалюк додав, що не менш важливо буде шанувати й біографію письменника, який встиг багато чого пережити за своє досить коротке життя.

"Прочитавши два твори, які принесли йому світову славу, я вкотре на душі відчув тепло, що світ дав велику кількість справжніх людей. Раджу, звичайно, почати з біографії, де доля його "перекидала" по всій земній кулі. За 46 років він встиг чимало. Орвелл був великим соціалістом", - зазначив Цимбалюк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Незадовго до своєї смерті Джордж Орвелл закінчив свій найвідоміший роман-антиутопію "1984", у ньому він показав нездорове тоталітарне нахабство влади. Тарас Цимбалюк нагадав, що його довгий час забороняли, адже автор розкрив антилюдські імперіалістичні наміри Сталіна, назвавши у своїй книзі його героя Старшим Братом.

"Кілька років тому "Таймс" визнали "1984" - найважливішою книгою за останні 60 років. Талант Орвелла дуже посилив тему тих страшних часів. Створення образів, манера обертів у рядках та відчуття структури матеріалу роблять чтиво максимально цікавим та швидким. Безперечно, одна з найглибших книг, прочитаних мною за останні роки. І, на превеликий жаль, актуально, як ніколи… дуже раджу, друзі!", - підсумував він.

Скрін з instagram Тараса Цимбалюка
Скрін з instagram Тараса Цимбалюка

Нагадаємо, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про несамовиті загибелі: "Вірили до останнього подиху".

Раніше ми повідомляли, що колишній Віки Варлей та зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк відчитав українців: "Обсикають газони на кордоні".