Шанувальники Netflix були вражені після перегляду фільму жахів, що леденить душу "Пекельна діра".

Дія фільму 2022 року відбувається в Польщі у 1987 році та розповідає історію поліцейського, який розслідує зникнення в монастирі. Протягом фільму тіньові ченці керують клінікою для людей, які думають, що вони одержимі. Після перегляду жахів глядачі звернулися в соціальні мережі, щоб показати, що вони все ще не забули його через кілька тижнів після перегляду.

Одна людина написала: "Пройшло більше двох тижнів відтоді, як я дивився "Пекельну дірку" на Netflix, і це застрягло у мене в голові!".

@wereewolf0

Ответ пользователю @zikeger1

♬ оригинальный звук - ТикТак

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Другий сказав: "Дивіться Hellhole на Netflix. Повільно, але який кінець! Дівчина не витримала, це було надто жорстко".

Коли третій приготувався до паніки: "Сьогодні пробую польський #horror. #Hellhole на @netflix…природно, всі штори відкриті".

"Кінець залишає нас чекати на другий фільм. Мені він сподобався", - пише четвертий.

Фінальна сцена — це те, що змусило шанувальників витріщатися з тривожними думками в голові, що показує Ісуса Христа, що гойдається на хресті.

Кадр із фільму "Пекельна діра"
Кадр із фільму "Пекельна діра"

Це сталося після того, як в іншому фільмі Netflix 2017 року користувачі були настільки налякані, що не могли заснути після того, як заново відкрили для себе льодову кров реальну історію.

Британський фільм "Ритуал" з Рейфом Споллом, Робертом Джеймсом-Кольєром та Аршером Алі в головних ролях розповідає про групу старих друзів із коледжу, які возз'єднуються для походу через гори у Швеції. Але незабаром група розуміє, що загрозлива істота переслідує їх лісом після того, як їм довелося піти в обхід.

Нагадаємо, що Netflix випустив найстрашніший фільм, який переплюнув навіть Джеффрі Дамера: глядачі ховаються за меблями.

Раніше ми повідомляли, що "Дуже дивні справи" отримає несподіваний спін-офф: Netflix порадував фанів Stranger Things.