Відома українська співачка Наталія Могилевська з перших днів війни підтримує українців та свою рідну країну.

Якось вона відвідала українських захисників у шпиталі, де зворушила їх до сліз.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Зворушливими кадрами з українськими захисниками Наталія Могилевська поділилася на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Аби втішити та підтримати поранених українських військовослужбовців Наталія Могилевська вирішила відвідати їх у шпиталі. Знаменитість поспілкувалася з ними і навіть зачитала вірш відомого поета про незламний дух українців та їхнє бажання захищати рідну землю.

ЗСУ. Фото: Youtube
ЗСУ. Фото: Youtube

Зірка зізналася, що під час прочитання цього зірка побачила, що в очах багатьох захисників блиснули сльози. Цей вірш зміг торкнутися найтаємніших струн душі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Прочитала хлопцям новий вірш Юрія Євгеновича Рибчинського. Бачила сльози в очах... Господи! Якщо ми хоч трохи вас підтримали, наші рідненькі, то більшого щастя для себе і не бажали!", - зауважила Наталя Могилевська. під відео.

Нагадаємо, що Влад Яма голодував би: Наталія Могилевська перейшла на кульбаби та фіалки – "Сама їм – і всім рекомендую".

Раніше ми повідомляли, що сувора та гарна Наталія Могилевська приміряла парадний мундир.

Також стало відомо, що Наталя Могилевська захотіла повернути Крим, але забула за Донбас і їй "прилетіло": "Рвоться за океани".