Успішна українська виконавиця та телеведуча Оля Цибульська показала несподіване застосування другого підборіддя у побуті. Кумедний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська активно веде свою сторінку в соцмережі, де публікує різні кадри з особистого життя та роботи. Також знаменитість нерідко радує українців кумедними роликами на тематики життя.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Так, цього разу виконавиця вирішила показати, чому друге підборіддя - це ніяка не вада в зовнішності, а навпаки часом дуже потрібна "річ". На відео Оля Цибульська продемонструвала справжній ефект несподіванки.

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська. Фото: скрін instagram.com/cybulskaya

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Якщо самотньо", - підписала ролик виконавиця.

Шанувальників дуже повеселіло "винахід" співачки.

"Дякую за настрій", "Точно, якщо дуже самотньо, пам'ятай - друге підборіддя завжди з тобою", "Дякую за позитив", "Стільки людей змусили посміятися", "Це круто", "Супер, підняли настрій", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська змусила жінок бути красивими і війна не повинна стати на заваді: мотивувати ЗСУ та відправляти фото.

Також наш портал інформував, "У дівчат 30+ завжди...": рецепт потужного заспокійливого для голови від Олі Цибульської.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла, як виявилася п'яною у погребі з чоловіком: "Я завжди сплю від алкоголю".