Популярна українська співачка, блогерка, справжня зірка соціальних мереж TikTok та Instagram, улюблениця Павла Зіброва Анна Трінчер, яка нещодавно зізналася, що збирається на романтичну зустріч без чоловіка, продовжує дивувати своїх відданих шанувальників яскравими кадрами із зіркового життя.

На цей раз Анна Трінчер вирішила переплюнути сама себе. Зірка показала, як проходила її бурхлива ніч, коли їй, поки незрозуміло чому, було дуже погано.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Ось так минула майже вся моя ніч. Було дуже погано", - підписала нову історію Анна Трінчер.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Згодом можна зрозуміти, що зірка провела ніч на своїй кухні, лежачи на підлозі. Все тому, що тієї ночі російські окупанти запустили українською столицею велику кількість безпілотників, які не давали киянам спокійно спати.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

На фотографії видно, що Анна Трінчер лежить на холодній підлозі в сну. Тут на ній лише нічний топік і шорти. Мабуть, що зірка так спала у своєму ліжку, але під час тривоги просто змінила місце на безпечніше.

Однак після цього можна дізнатися, що Анна вирішила розповісти про особисте – дівчина отруїлася і в неї почалися "ці дні". Ось такі сумні новини. Можемо побажати зірці, щоб усі її нещастя закінчувалися і швиденько.

Нагадаємо, Павло Зібров зробив щось неймовірне своїми пальчиками, від чого українки заверещали від захоплення: "Браво".

Раніше повідомлялося, що Олександр Волошин розповів про доходи під час війни і чи містить Трінчер: "Ця сума викличе у людей...".

Також, "Давно виношую...": Анна Трінчер зібралася на побачення без чоловіка, дівчата такі дівчатка.