Відомий український ресторатор та ведучий програми "Зірковий шлях" Даніель Салем показав людину, якою щиро захоплюється.

Відповідна посада з'явилася на особистій сторінці Даніеля Салема у соціальній мережі Instagram.

Даніель Салем, фото: Знай.ua
Даніель Салем, фото: Знай.ua

З початку повномасштабного військового вторгнення голова Миколаївської ОДА Віталій Кім став справжнім улюбленцем українців. Його вміння повідомляти новини і незважаючи ні на що перебувати у гарному настрої, дуже підкупило українців.

Не став винятком і телеведучий Даніель Салем, який із перших днів війни зі зброєю в руках захищає Україну, зокрема Одесу. Він Віталій Кім став справжнім прикладом хоробрості. Він захоплюється тим, як Кім уміє завжди залишатися спокійним у будь-якій критичній ситуації.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Скрін зі сторінки Даніеля Салема
Скрін зі сторінки Даніеля Салема

"Не припиняю захоплюватися спокоєм, хоробрістю Віталія Кіма. Дякую за можливість:)", - зазначив Даніель Салем.

Тому коли Даніелю Салему представилася можливість поспілкуватися з Віталієм Кімом, він, звичайно, її не втратив. Телеведучий поділився роликом, як Кім дає інтерв'ю журналістам, поки той чекає на нього.

Нагадаємо, що улюбленець Тіни Кароль Даніель Салем схопив Олега Скрипку з ВВ і поцупив : «Люблю тебе моя».

Раніше ми повідомляли, що зірка "Голос країни" Даніель Салем не зміг стримати сліз через дитину: "Ми вийшли з окопів, голодні капці".

Також стало відомо, що красень із "Голос країни" Даніель Салем після обстрілу показав дівчину, заради якої воює: "Люблю тебе 3000".