Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує війну. У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками.

Наталія Казаніна, як і багато інших киян, чула страшні обстріли в останні декілька днів. Окупанти випустили по столиці десятки ракет і дронів, переслідуючи жорстоку мету - вбити безневинне населення. Після чергової гучної ночі на жінку чекав візит до стоматолога.

Скріншот із Instagram, Наталія Казаніна
Скріншот із Instagram, Наталія Казаніна

Їй вирішили лікувати зуби без анестезії, оскільки випадок був складним. Саме в цей момент Наталія почула звук повітряної сирени, який попереджає про нову атаку.

"Через 5 хвилин стало гучно. Стало дуже гучно і зрозуміло, що працює ППО. ППО працює, лікар теж, з особливим садистським задоволенням налягаючи на мій не знеболений зуб! Симпатична асистентка намагалася боятися так, щоб ніхто не помітив", - додала вона.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Персонал у клініці вдавав, що все під контролем, а дружина актора в цей час сподівалася, що їй не доведеться бігти в укриття з усім тим, що їй залишив лікар у роті. На щастя, він закінчив свою роботу, а в Києві оголосили про те, що небезпека минула.

"Видихнули. Теж усе. Лікар радісно защебетав про складну виконану роботу, унікальну будову зуба і про те, що він нічого не впустив. Я видихнула. Помолилася за ППО і подякувала їм, за те, що вони теж нічого не прогавили. Ось так хвилююче і повсякденно одночасно пройшли якихось пару годин із життя звичайної киянки", - написала Казаніна.

Нагадаємо, дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" розповіла про "братство" з росіянами: "Люди раптово оглухли".

Раніше ми писали про те, що дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" показала того, хто підкорив її серце: "У життя увірвався черговий чоловік"