Всесвітньо відома американська актриса і співачка, колишня дівчина Джастіна бібера Селена Гомес кілька років тому зізнавалася, що має два великі бажання: значно схуднути, щоб носити одяг "по фігурі" і в шлюбі народити дитину. І якщо з одним бажанням поки не складається, то у справі зі схудненням, здається, Селена наближається до перемоги.

Під кінець вересня 32-річна співачка з'явилася на червоній доріжці Нью-Йоркського кінофестивалю там, де свій фільм представила Анджеліна Джолі.

Про це стало відомо завдяки новим публікаціям Селени у мережі Instagram.

Публікація Селени Гомес, скріншот: Instagram
Публікація Селени Гомес, скріншот: Instagram

Гомес, у свою чергу, презентувала мюзикл "Емілія Перес". При цьому, на думку шанувальників, і у фільмі, і на червоній доріжці співачка виглядала просто чудово: вона помітно схудла і нарешті змогла одягнути сукню по фігурі.

Популярні новини зараз
Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати
Показати ще

Публікація Селени Гомез, скріншот: Instagram
Публікація Селени Гомес, скріншот: Instagram

Як відомо, стан Селени залежить від багатьох факторів, у тому числі і від прийому препаратів проти вовчаку: від них вона швидко набирає вагу.

Публікація Селени Гомез, скріншот: Instagram
Публікація Селени Гомес, скріншот: Instagram

Але також багато хто критикує співачку за те, що вона порушує дієту та рекомендації лікарів. Зокрема, у день відкриття фестивалю Селена побувала на концерті Сабрини Карпентер, де була, на думку шанувальників, не зовсім твереза.

Також нагадаємо, що Каньє Вест та Джастін Бібер роками натякали на злочини P. Diddy. Скандал довкола заарештованого продюсера P. Diddy не вщухає.

Крім розслідування та фактів, від яких паморочиться голова, у мережі спалахнули теорії змов. Одна з них про репера Канья Веста та співака Джастіна Бібера. Артисти у своїх старих кліпах наче натякають на прихований злочинний світ, що розгортається на "білих вечірках" знаменитого продюсера.

Нагадаємо, Селена Гомес на своє 30-річчя стала "поганою с*чкою": без Джастіна Бібера, але з Тейлор Свіфт.

Раніше повідомлялося, Джастін Бібер з'явився на публіці після паралічу, Хейлі його мало не з'їла: "Він буде гаразд".

Також, зірка фільмів для дітей від Disney стане лесбіянкою.