Брускетту готують з шинкою-прошутто, помідорами, базиліком, моццарелла, оливками та іншими інгредієнтами. Відмітна особливість цього італійського бутерброда – скибочки хліба для нього попередньо обсмажують (наприклад, на грилі або на сковорідці без масла), збризкують оливковим маслом і натирають часником. Для приготування брускетти ідеально підходить хліб чіабата.

Брускетта з болгарським перцем

Інгредієнти:

Підсушена в духовці чіабатта – 1 скибочка
Соус песто – 2 ч. л.
Маринований запечений перець – 3 смужки
Козячий сир – 20 г
Сіль, мелений перець – за смаком
Рецепт приготування: Намазати хліб соусом песто, зверху розкласти запечений перець. Прикрасити брускетту козячим сиром і приправити за смаком.

Популярні новини зараз
Мінімальна зарплата у травні: чи зростуть виплати Пенсійні надбавки у червні: які доплати отримають пенсіонери Перевірять тисячі українців: податкова посилює стеження за рахунками Ухилянтів дістануть за кордоном: ТЦК вдарять несподівано
Показати ще

Брускетта з томатами і базиліком


Інгредієнти:

Підсушена в духовці чіабатта – 1 скибочка
Нарізані кубиками помідори – 2 ст. л.
Подрібнений зелений базилік – 1 ч. л.
Тертий часник – 1 зубчик
Оливкова олія – 1 ст. л.
Сіль, перець – за смаком
Бальзамічний оцет – кілька крапель
Сіль, мелений перець – за смаком
Рецепт приготування: Перемішати помідори, базилік, часник, сіль, масло і оцет. Викласти отриману масу на чіабатту і поперчити.

Брускетта з грушею та прошутто

Інгредієнти:

Підсушена в духовці чіабатта – 1 скибочка
Горгонзолла – 20 г
Слайсы груші – 3 шт.
Прошутто – 1-2 скибочки
Руколла – для прикраси
Мелений перець – за смаком
Рецепт приготування: На чіабатту викласти нарізану горгонзоллу, відправити в розігріту до 180 С духовку на 3 хвилини, щоб сир розплавився. Зверху розподілити нарізану слайсами грушу і прошутто. Прикрасити руколою і поперчити.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", клан Кардашьян в люті: батько дитини Кайлі злився