За минулу добу, 30 серпня, ситуація на Донбасі в районі проведення Операції Об'єднаних сил мала ознаки стабілізації і залишалася повністю контрольованою ВСУ. Російські терористи 12 разів порушували так зване "шкільне перемир'я", обстрілюючи позиції укринських захисників.

Цю інформацію повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook.

Російські окупанти провели 12 обстрілів позицій сил ООС з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Терористи обстріляли українських військових поблизу Кримського, Новотошківського, Луганського, Майорського, Шумів, Пісок, Павлополя, Лебединського та Водяного.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

На щастя, серед наших захисників втрат немає.

Противник помітно зменшив кількість обстрілів, хоча й не припинив їх на час "шкільного" перемир'я повністю. Підрозділи Об'єднаних сил дотримуються взятих на себе зобов'язань щодо припинення вогню.

З початку поточної доби противник один раз обстріляв позиції наших військ в районі населеного пункту Гнутово з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед наших захисників немає.

Нагадаємо, що у ліквідації ватажка "ДНР" Олександра Захарченко є підозрілий збіг з вбивствами командирів бойовиків "Гіві" і "Мотороли".

Цю інформацію повідомляє портал "Политека".

Користувачі мережі бурхливо обговорюють особу Гремма Філліпса - журналіста-пособника терористів, тісно контактировавшегосо усіма загиблими.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", руїни Міжнародного аеропорту "Донецьк" імені Сергія Прокоф'єва показали з висоти пташиного польоту. Його відкрили в 1933 році і назвали на честь композитора Сергія Прокоф'єва, який народився в Донецькій області.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 1 вересня в мережі з'явилася інформація про можливу ліквідацію нової "шишки" проросійських терористів.