Студенти Київського політеху у ніч на 2 вересня залишили після себе гори сміття у місцевому парку.
Відповідні фото було опубліковано на “kiev.sq.com.ua“.


Гори порожніх пляшок від алкогольних напоїв, безліч непотребу і випалену галявину залишили після себе першокурсники Київського політеху. Для відзначення посвяти в студенти молодь вкрала візки з супермаркету та влаштувала на них покатушки, потім декілька візків закинули на дерева.


Нагадаємо, у одному з гуртожитків Київського Політехнічного Инстритута вчора, 31 серпня помер молодий хлопець. Повідомляється, що він впав з даху будівлі. Про це пише telegram-канал ХК.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще


31 серпня студенти КПІ відзначали початок навчального року, день першокурсника та 120-років з дня відкриття університету. На території студентського містечка були масові гуляння.

"В одному з гуртожитків КПІ бурхливо відзначили початок навчання. Сам впав чи допомогли - хз. Аж мороз пробирає від фото", - написали на каналі.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у суботу, 1 вересня, в Україні відзначають початок навчального року.
Традиційно в цей день у школах проходять урочисті лінійки. В середніх спеціальних та вищих навчальних закладах, як правило, обходиться без лінійок.

У школах зазвичай проводять перший святковий урок, а першокласники в цей день відзначають "Свято Першого дзвоника".


Президент України Петро Порошенко вже привітав школярів і студентів зі святом. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вітаю українських школярів та студентів з Днем знань! Хтось з вас вперше сяде за шкільну парту, для когось цей рік стане останнім перед початком нового дорослого життя. Але впевнений, що ці найкращі роки життя залишаться незабутніми!", - написав він.


Раніше ми писали про те, що 31 серпня в українських школах почали діяти нові правила для груп продовженого дня.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства освіти і науки.
Також Знай.ua писав про те, що літні дні добігають кінця, а це означає, що зовсім скоро настане шкільне свято – 1 вересня! Пропонуємо готуватися до цього дня разом з нами.