У Києві в Голосіївському районі батько, який розлучився з матір'ю дитини, викрав хлопчика. Зараз обох батьків доставили в поліцію для дачі пояснень, дитину знайшли.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва в Facebook.

Як відомо, хлопчика, якому на вигляд чотири - п'ять років, посадили в машину і відвезли в невідомому напрямку. Поліція Києва ввела план "Перехоплення".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Служба також додала:

З приводу ситуації з викраденням дитини в Голосіївському районі: правоохоронці знайшли автомобіль в Солом'янському районі." Викрадачем "виявився батько хлопчика, з яким його мама розлучилася. Обох батьків доставили в управління поліції для дачі пояснень. З дитиною все добре

До слова, у неділю, 2 вересня, в одному з київських районів невідомі викрали дитину.

Цю інформацію повідомляє "Інформатор", посилаючись на свої джерела.

У повідомленні говориться, що поліція Києва ввела оперативний план "Перехоплення".

Дитину викрали в Голосіївському районі столиці.

Також видання пише, що викраденій дитині на вигляд близько 4-5 років. Зловмисники просто вирвали її з рук батьків, посадили в машину і відвезли в невідомому напрямку.

Поліція повідомляє, що малюка відвезли на автомобілі Skoda, номерні знаки СВ 0601 або 0106.

Крім того, варто додати, що співробітники Куп'янської відділу поліції зловили небезпечного педофіла. В даний момент з 9-річною дитиною працюють психологи та лікарі. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ГУНПУ в Харківській області.

Нагадаємо, студенти Київського політеху у ніч на 2 вересня залишили після себе гори сміття у місцевому парку.
Відповідні фото було опубліковано на “kiev.sq.com.ua“.

Як повідомляв Znaj.ua, 1 вересня понад 300 пасажирів вже півдня чекають на свій рейс до Туреччини в аеропорту Бориспіль.

Також Znaj.ua писав про те, що Сарненський районний суд Рівненської області 30 серпня 2018 року виніс постанову, що забороняє Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) вчиняти будь-які дії, пов'язані з припиненням використання технології аналогового телебачення, передає "Інтерфакс-Україна".