"Порошенко здійснить поїздку до Вашингтона рейсовим літаком", — повідомляє Hyser із посиланням на прес-службу глави держави.


"І що? Хтось бачив хоча б одне фото? Хоча б одна згадка очевидця, який летів з ним в літаку?
Ні. І не тому що не знайшлося поруч когось із фотоапаратом. А тому що президент України трепло, і бреше абсолютно в кожному слові. Бо вважає всіх ідіотами", - коментують повідомлення користувачі.


Нагадаємо, прес-служба президента України повідомила про телефонну розмову Петра Порошенка з державним секретарем США Майком Помпео.

Згідно з повідомленням прес-служби президента України, Петро Порошенко і державний секретар США Майк Помпео у ході телефонної розмови говорили про американську зброю для України, питання газу, збиття літака рейсу MH17, українських заручників і співпрацю Києва з МВФ, передає Голос Америки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Співрозмовники обговорили зміцнення співпраці в галузі безпеки та оборони. Президент подякував американській стороні за надання Україні протитанкових ракетних комплексів "Джавелін". Також було обговорено безпекові виклики внаслідок реалізації проекту "Північний потік-2", ‒ поінформували на Банковій.


Як повідомляв раніше Знай.ua, джерело EADaily в Адміністрації президента РФ повідомляє, що рішення проблеми по звільненню Олега Сенцова в першу чергу залежить від позиції Києва, а не Москви.


"Рішення проблеми Сенцова знаходиться не в Росії, а в Києві", — стверджує джерело в АП.


На думку джерела, корінь проблеми полягає в тісних зв'язках між Сенцовым і кандидатом у президенти Анатолієм Гриценком, а також його дружиною Юлією Мостовою, головним редактором видання "Дзеркало тижня".

Тому звільнення Сенцова сьогодні не відповідає інтересам президента Петра Порошенка.

Також Знай.ua писав про те, що в Берліні зустрілися глави МЗС країн нормандської четвірки: Україна, Росія, Франції та Німеччини.