В районі адміністративного кордону з незаконно анексированним Кримом підконтрольні Росії "влади" півострова створюють штучні черги і додатково підсилюють пости військовими. Про це сьогодні повідомляє Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби України в Facebook. Зокрема, зазначено, що українські прикордонники зафіксували штучні черги на админкордоні.


"Співробітники Державної прикордонної служби не фіксували ніяких скупчень перед українським КПВВ, але в той же час сьогодні близько двох сотень автомобілів чекали своєї черги перед так званим "пунктом пропуску" в Криму", - йдеться в повідомленні.
За словами українських прикордонників, зазвичай пропуск автомобілів здійснюється окупантами за допомогою світлофора і шлагбаума, проте сьогодні вони виставили для контролю додаткових військових.
"Сьогодні прикордонники вкотре зафіксували штучні черги на админгранице. Співробітники Держприкордонслужби не фіксували ніяких скупчень перед українським КПВВ Чонгар, але в той же час сьогодні близько 200 автомобілів чекали своєї черги перед окупаційним «пунктом пропуску»", – йдеться у повідомленні.

Окупанти продовжують безпричинно створювати черги на адмінмежі Окупаційні служби продовжують створювати незручності для громадян, які прямують через адмінмежу з тимчасово окупованою територією АР Крим. Так, сьогодні прикордонники вкотре зафіксували штучні черги на адмінмежі. Співробітники держприкордонслужби не фіксували жодних накопичень перед українським КПВВ "Чонгар", але в той же час сьогодні близько 200 автівок чекали своєї черги перед окупаційним так званим «пунктом пропуску». Жодних причин для затримок при цьому не було, так як в середньому за добу через КПВВ «Чонгар» в бік Криму перетинає близько 400-500 автівок. Тобто майже половина транспортних засобів, які перетинають адмінмежу за всю добу, одразу стояли у черзі, створеною окупантами певно для «картинки туристичного потоку» або небажання якісно працювати. Крім того, зазвичай на мосту безпосередньо на адмінмежі пропуск автівок здійснюється окупантами за допомогою світлофору та шлагбауму, але сьогодні вони виставили там для контролю додатково військових.

Posted by Азово-Чорноморське Регіональне управління Держприкордонслужби on Sunday, 2 September 2018

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще


Разом з тим, відомо, що жодних причин для затримок не було, так як в середньому за добу через КПВВ Чонгар в бік Криму админкордон перетинає близько чотирьох – п'яти сотень автомобілів.
"тобто майже половина транспортних засобів, які перетинають админграницу за повну добу, відразу стояли в черзі, створеної окупантами ймовірно для «картинки туристичного потоку» або небажання якісно працювати", – відзначають в ДПСУ.
Нагадаємо, як повідомлялося раніше на виїзді з Євпаторії автолюбителі стали свідками маневру винищувача.
У небі над окупованим путінськими бойовиками Кримом біля Євпаторії на пляжі, де відпочивають діти, сновигають військові винищувачі.
Як повідомляв "Знай.uа", що відпочинок в Криму шокував навіть росіян.
Також "Знай.uа" писав, що Крим очікує брак питної води.