Автокефалія для України: Константинополь прийняв остаточне рішення

У неділю, 2 вересня, на Архієрейському соборі Константинопольської церкви у Стамбулі погоджено питання про те, чи можуть збори без згоди інших церков надати автономію православним України.

Так, єпископи ствердно відповіли на питання про те, чи може уповноважений Константинополь надати автокефалію церкві, яка про це просить.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вбивство Захарченка: у Кремлі висунули гучні погрози Україні

Прес-секретар глави Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що ватажка "ДНР" Олександра Захарченкоа було зрадницьки убито".

"Пішла з життя мужня людина, його зрадницьки вбили, наслідки будуть досить неминучі", - сказав Пєсков.

Про яку саме зраду йде мова, він не уточнив.

Експерти відкрили українцям таємниці високого доходу

Водії з власним транспортом і фахівці з ремонту вагонів в Україні можуть отримувати більше 25 тисяч гривень на місяць. А ось близько 50 тисяч отримують програмісти і розробники інтернет-додатків. Про це розповів експерт ринку праці Олександр Білоус.

Квартирні афери: як вберегти себе від шахраїв

Напевно багато з вас чули про те, що кількість квартирних афер у Києві зростає з кожним днем. Одним з найпопулярніших способів заробітку в Києві стабільно є обман у сфері нерухомості.

Екологічна катастрофа в окупованому Криму

У кримському Армянську, що страждає від випарів сірчаної кислоти, самоназвана влада продовжує замовчувати масштаб екологічної катастрофи. Місцеві жителі повідомляють в мережі про суворі вказівки, відданих медикам, не поширювати інформацію про можливі наслідки викидів для здоров'я дітей і дорослих. При цьому комунальні служби помили дві вулиці з содою.