"Не дуже схожого знайшли!" У мережі помітили нового "двійника" Путіна
У мережі знову засумнівалися в тому, що президент Росії Володимир Путін - справжній. Зокрема, знову спливла версія про "двійника".


В цей раз викликало сумнів відео, яке виклав у своєму Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов. На цих кадрах глава РФ під час відпочинку позує на камеру - показує кулак.


"Якогось не дуже схожого знайшли. Але, мабуть, з тих, хто водить вантажівка, цей кращий", - іронізують у мережі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще


"Не дуже схожого знайшли!" У мережі помітили нового "двійника" Путіна
"Не той нині Путін пішов", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше в суботу, 5 серпня, російський лідер Володимир Путін в черговий раз незакнно відвідав окупованого Криму. Також на заході були присутні віце-прем'єр РФ Ольга Голодець, повноважний представник президента в Південному федеральному окрузі Володимир Устинов, "губернатор" Севастополя Дмитро Овсянніков, "глава республіки Крим" Сергій Аксьонов, митрополит Псковський і Порховський Тихон і балерина Ілзе Лієпа.
У рамках відкриття були виконані партії з європейських постановок - "Жізель", "Лебедине озеро", "Дон Кіхот" та інші. Там він відвідав музичний фестиваль, подивився на балет і помітив "сумне видовище".
Як стало відомо, Путін також зустрівся з так званим "губернатором Севастополя" Дмитром Овсянніковим. Йшлося, серед іншого, про проект споруди в Севастополі музейної та театрально-освітнього комплексів.
Споглядаючи фото земельних ділянок, де окупаційна влада планує побудувати комплекси, Путін сказав: "Сумне видовище".
Як повідомляв "Знай.іа" , що в мережі показали сумну долю кримського пляжу.
"Знай.іа" писав, що Крим очікує брак питної води.